Фракцията "Ултрас Левски" се захвана с благородна инициатива, която има за цел да помогне на ДЮШ на клуба.

Организираните привърженици събират пари за зимни лагери на отборите на "сините" до 17 и до 19 години. Целта е събиране на сумата от 30 хиляди лева до края на календарната 2021 година.

Съобщението на "Ултрас Левски": 

"Уважаеми Левскари,

преди няколко седмици по инициатива на Ултрас Радомир направихме няколко срещи с Ръководството и Треньорския щаб на ПФК Левски в лицето на Наско Сираков, Мъри Стоилов и Йончо Арсов. Целта беше - подпомагане на деца от школата и по време на разговорите обсъдихме как да надградим идеята. 

Именно така бе дадено началото на днешната инициатива - събиране на средства за зимни лагери на отборите от U17 и U19. Целта е събиране на сумата от 30 000 лв. до края на календарната 2021 година!

Вярваме в страхотния нюх на Мъри Стоилов за налагането на млади момчета в представителния тим и точно поради неговото огромно желание за изпращане на юношески отбори на зимен подготвителен лагер това се превърна в един от основните мотиви за стартирането на тази кампания. 

Убедени сме, че с общи и задружни усилия можем да я доведем до успешен край. Като за начало нашата организация се включва с 1000 лв. Неколкократно в подобни начинания сме казвали, че най-важното е масовата съпричастност, затова всеки човек и всяка сума е важна.

Само Левски!"