Треньорът на Левски Станимир Стоилов е намерил поредното бижу от школата на сините. Наставникът на столичани е харесал изявите на нападателя Васил Димитров.

Роденият през 2004 година талант тренира с първия отбор и е оставил отлични впечатления у хасковлията, през пролетта Мъри възнамерява да му даде шанс в някои от мачовете на отбора, пише "Тема:Спорт".

17-годишният футболист играе на поста централен нападател и по време на тренировките отбелязва много попадения. Димитров се отличава и с много добра физика, а Станимир Стоилов работи с него и индивидуално след тренировките на тима. Треньорът на сините смята, че пред младока има отлично бъдеще, и ще му даде шанс за изява през пролетния дял на шампионата.

Мъри на няколко пъти заяви, че обича да работи с млади футболисти и не е проблем отборът му да е изграден от подобни играчи. Той обръща сериозно внимание и на Патрик-Габриел Галчев. Юношеският национал получава доверието на Стоилов и на няколко пъти по време на тренировките треньорът е забелязан как му уточнява какво трябва да се прави по време на упражненията и споделя изискванията си за тактическата дисциплина.

Разбра се, че Мъри е наясно със състава си за гостуването на Берое утре. Той ще замести контузения Андриан Краев с Драган Михайлович, а на позицията на швейцареца ще действа Патрик-Габриел Галчев. Докато мястото на наказания Борислав Цонев ще бъде заето от Димитър Костадинов.

В стартовия състав ще е Николай Михайлов, а малко пред него ще действат споменатият Галчев, Гьоко Зайков, Хосе Кордоба и Иван Горанов. До Михайлович ще е Радослав Цонев, а по крилата ще стартират Марин Петков и Здравко Димитров. На върха на атаката отново ще бъде позициониран Билал Бари.

Днес Станимир Стоилов ще даде редовния си брифинг. Пресконференцията ще започне половин час преди тренировката на тима, която ще е от 15:00 часа.