Наставникът на Левски Станимир Стоилов заяви, че отборът се е представил по-добре в двубоя си срещу Бохемианс. „Сините“ направиха второ поредно равенство в контролите си на турска земя след 1:1 с чешкия Бохемианс Прага.

„Мисля, че днес стояхме малко по-добре организационно отколкото в мача с Гурник. Подобрихме действията в защита, имаме самочувствие и увереност в контрола на топката. Имаме брак в атаката и сериозни проблеми при завършващата фаза. Проблемите ни в този мач, а и напоследък е атаката. В защитата и халфовата линия се справяме добре“, сподели той.

„Беше рисково да пуснем Келиан ван дер Каап. Той беше на 2-3 тренировки, има сериозен потенциал, който трябва да развие. Цунами се включи силно във втори мач, трябва само да се сработи още малко със съотборниците си“, добави треньорът на „сините“.

„Трябва да се насочим към футболисти, които да отговарят на класата на отбора, но и на финансовите изисквания, което е много трудно, Със сигурност няма да взимаме повече защитници, ще опитаме да привлечем някой креативен играч".

"Засега Филип Кръстев не е наш играч, но не мисля, че има треньор, който не го иска. Едва ли ще успеем да привлечем някой футболист в атаката“, завърши Станимир Стоилов.