В Левски наблягат сериозно на статичните положения, пише "Тема спорт". При тях тимът се пропуква тази пролет, а, от друга страна, ЦСКА умее отлично да се възползва от центриранията пред противниковата врата. За справка – армейците вкараха три гола след корнер срещу Славия за успеха с 3:2.

Вчера от Левски пуснаха на търг фланелката на Георги Миланов от четвъртфинала със Септември София за купата. Той бе спечелен с 2:0, а Миланов отбеляза второто попадение от дузпа. Началната цена на екипа с №7 бе 100 лева, но за нула време надхвърли 600 лева. Наддаването приключва в 16:00 часа на 5 март, събота.

„В неделя ще стъпим на националния стадион с ясното съзнание, че зад нас ще стоят хиляди по трибуните. Синьото море ще залее отново София, а всички левскари ще имат възможността да подкрепят тима и със закупуването на виртуални билети. В продажба са колекционерски талони за срещата с ЦСКА“, съобщиха от Левски. Цената им е 10 лева.

Фен на сините пък закупи 100 талона за сектор Б за дербито. Той ги предостави на клуба, който да ги раздаде безплатно на ученици и студенти.

Снимка: Lap.bg