Галерия

Треньорът на Левски Станимир Стоилов-Мъри остана много доволен от победата с 1:0 над Лудогорец, която прати "сините" на финал за Купата на България. Там съперник на 11 май ще е големият съперник ЦСКА.

"Щастлив съм за феновете. Беше важно да спечелим, за да се спре с клишетата и негативизма, че Левски не може да играе пред публика. С нея сме два пъти по-добри. Победихме хегемона и в двата мача, което е показателно за израстването ни. Можехме да решим всичко през първото полувреме с още голове. Направихме голяма крачка, която и аз не очаквах. Още не сме истинския Левски, който постоянно създава напрежение. Трябва още работа. Имаме малко играчи, които изкараха една тежка серия. Можем да обещаем работа и честност, нищо повече. Левски е имал трудни момент, надявам се с общи усилия да успеем да донесен първия трофей след дълго прекъсване".

"Има време, първо трябва да мислим за възстановяване и за следващите мачове. Искам на първо място феновете да се радват. Този Левски няма общо с Левски от 2013 г. Тогава имаше финансиране, скъпи играчи. Но тогава се живееше в илюзия и лъжа, а Левски трябва да живее в честност и коректност. Смешно е за мача със Славия през 2013 г., няма как да си представя, че тогава не беше спечелен и титлата изпусната. Ще има препъни камъни, не може всичко да е розово. Срещу ЦСКА можем да напълним и целия стадион. Няма какво повече да искат привържениците на футбола, такъв финал. Надявам се да се подготвим добре и да спечелим. Има още време", каза Стоилов.