Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков честити 60-годишнината на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков (роден на 26 април 1962 година). 

Кавалерът на Златната топка дори взе участие във филм, посветен на юбилея на Голмайстор №1 в историята на сините. Той е заснет от БНТ, като все още не е обявено кога ще е премиерата му. 

„Бате Наско е фантастичен герой“, казва Стоичков по адрес на бившия си съотборник в националния отбор. Както е известно, двамата поддържат отлични отношения, а семействата им са приятелски. Сираков бе и първият българин, поканен на бенефиса на Стоичков.

В лентата, която е с продължителност 45 минути, пък Наско заявява: „Няма човек, който да познава по-добре пулса на този клуб. Аз съм дал изключително много на Левски, но Левски ми е дал всичко“.

Станимир Стоилов отбелязва: „Честната истина за Левски ме плени и ме накара да се опитаме заедно да оправим нещата. По-спокоен съм, когато няма други хора, от които да зависи моето бъдеще и това на Левски – те зависят от Сираков“, заявява Мъри.