Когато става въпрос за предсказания и познаване, едва ли има по-добър вариант за мнение от това на Теодора Стефанова.  Преди битката за купата между ЦСКА и Левски „Тема Спорт“ потърси личната гадателка на Силвио Берлускони. 

"Двубоят ще бъде много оспорван и равностоен. В началото силна ще е атаката на Левски. В първите минути виждам ударена греда. След това ще има две засади, които ще се преглеждат и обсъждат. От тях ще падне гол, който може и да се отмени. 

Ще има спорна ситуация, проблем. Мачът няма да е гладък. Ще е доста наситен с интересни епизоди. От пряк свободен удар ЦСКА може да направи изненада. Ще има много обрати в дербито, което, пак подчертавам, ще е изключително равностойно до края. Определено съдията ще изиграе неговата роля в даден момент. Ще има протести и от Левски, и от ЦСКА. 

През второто полувреме виждам игра с ръка. Ще има напрежение. Виждам 1:1 или 2:2 и неизвестност. Няма да е 0:0, ще има по един отбелязан гол поне. Картони няма да липсват. Срещата ще предложи много груба игра, наситена с фаулове. 

Напрегнато ще е. Левски ще е много по-подготвен в този мач. Говорим за играта, която показва. Треньорът Станимир Стоилов обмисля промени по състава, няма да е както излиза в други срещи. Ще има изненади. 

Държа да почертая, че правя анализа на това, което виждам. Андриан Краев и Илиян Стефанов виждам като фигури с колебания. Десен защитник виждам активен. Има вероятност да отбележи човек, който не е нападател. За ЦСКА активен ще е Йомов. Виждам Варела като силна смяна. 

Ще има една дузпа, която ще е оспорвана или ако мога така да се изразя – дадена или не. Ще има напрежение и извън стадиона, но то ще бъде потушено. Може някой да си изкара два жълти картона и да бъде изгонен. ЦСКА и Левски трябва да успокоят страстите, ако искат да избегнат червен картон. 

Накрая Левски ще вдигне купата. Може и да сгреша, но така виждам нещата. ЦСКА ще имат всичките шансове. Ще покажат много добра игра, ще създадат доста положения, но Левски има едно предимство – ще са по-организирани и по-сплотени. Играта на ЦСКА напоследък е по-разкъсана. Но всичко ще опре до късмета. 

ЦСКА ще си загубят шанса, ще създадат много ситуации. В период от 15 минути Левски ще има проблеми, ще страда на терена. Няма да може да излезе от половината си, трудно ще изнася топката в това време. Решаващият гол за Левски ще дойде от глупава грешка на един от защитниците на ЦСКА. Въпреки че червените ще заслужават купата, защото ще са направили много силен двубой, но я виждам при сините. И все пак съществува възможност и да сгреша…"