Отборът на Левски получи премия от 100 000 лева от генералния спонсор на клуба Palms Bet след триумфа в Купата на България. В неделя "сините" победиха големия си съперник ЦСКА с 1:0 във финала на турнира на Националния стадион и спечелиха първи трофей от 13 години насам.

„Щастлив съм, че съвместната работа между Левски и Palms Bet доведе до спечелването на Купата на България, което донесе много радост на синята общност. Ние се чувстваме част от успеха, който бе постигнат, и сме много щастливи, че спомогнахме това да се случи. Затова взехме решение да ви премираме, което доказва традиционно добрите ни отношения и фактът, че продължаваме да работим заедно за нови успехи на клуба“, каза собственикът на компанията Мило Борисов.

Той допълни, че партньорството ще помогне на Станимир Стоилов и момчетата да се подготвят добре за предстоящия нов сезон. „Ние сме сигурни, че Левски ще направи достойно представяне в европейските клубни турнири и се надяваме да сбъднем желанието на милионите сини фенове след спечелване на Купата на България Левски да постигне и по-големи успехи в предстоящия футболен сезон“.

Вчера "сините" получиха премия в същия размер и от бившия собственик на клуба Спас Русев, а приблизително толкова бе и паричната награда, осигурена от спонсорите на Купата на България Sesame.bg.