Левски ще отбележи 108-ия си рожден ден с футболен двубой на 24 мач, съобщиха от официалния сайт на клуба.

Кулминацията на тържествата по случай „синия“ празник ще бъде срещата между отборите Синя приказка 1 - първият отбор на Станимир Стоилов, стигнал до 1/4-финал в Лига Европа и групите на Шампионската лига, и Синя приказка 2 – отборът спечелил Купата на България в неделя. Двубоят започва в 19:00 часа и ще се играе 2 полувремена по 20 минути, а с тях приятните изненади за привържениците не свършват. Билетите са по 19.14 лв.

Ето и официалното изявление:

Галерия

„Левскари,

На 24 май отброяваме 108 години от онзи паметен за всички ни момент, в който група ентусиасти поставят началото на нашата вековна любов – футболен клуб "Левски".

108 години, в които съхраняваме паметта, следвайки примера на легендите, които създадоха мита за величието на футболната игра.

108 години, в които името ни задължава.

На 24 май е време да отпразнуваме левскарството. Всички заедно на стадион „Георги Аспарухов“, където в кулминация на тържествата ще се превърне футболната среща между отборите „Синя приказка I“ - първият отбор на Станимир Стоилов, стигнал до ¼ финал в Лига Европа и групите на Шампионската лига и „Синя приказка II“ – отборът спечелил Купата на България в неделя.

Двубоят започва в 19:00 часа и ще се играе 2 полувремена по 20 минути, а с тях приятните изненади за привържениците не свършват.

Билетите са по 19.14 лв., като цената на колекционерските талони е една и съща за целия стадион.

Пропуските са в продажба от днес в официалния магазин на „ПФК Левски“, в мрежата на Eventim."