Ивелин Попов не само ще подсили Левски с изявите си, но и иска да помогне на Станимир Стоилов за селекцията, съобщава „Мач Телеграф“. 

За целта бившият капитан на националния отбор е препоръчал двама футболисти на Мъри. Според запознати става въпрос за бразилци. Най-вероятно това са играчи, които до този момент са били част от руски клубове, но търсят вариант да продължат кариерата си в други страни в Европа заради санкциите, наложени към отборите от страната заради войната в Украйна. 

Твърди се, че въпросните футболисти веднага са хванали окото на Стоилов. От „Герена“ дори са влезли в контакт с тях. Остава само да се проведат последни преговори у нас, защото играчите искали и на място да се уверят в условията, които им предлагат „сините“.

През седмицата се завъртя името на Жоазиньо, който игра заедно с Попето в Сочи. Крилото обаче не е ново име за Станимир Стоилов. Именно той го взе в Левски, но така и не успя докрай на му се нарадва, след като бе уволнен през пролетта на 2008 година. След това Жо стана шампион със „сините“, а по-късно бе продаден и доста изгодно. Той обаче е далеч от завръщане на „Герена“.