Левски ще привлече дясно крило през и седмица. "Сините" ще подпишат с още един щурмовак от Бразилия. Става въпрос за 21-годишен играч, който ще дойде на "Герена" от второто ниво на местния футбол - Серия Б.

Преди това ръководството на столичани преговаряше с крилото Рафаел Билу, но не стигна до положителна развръзка, но сините имаха план Б, който вече е в ход. Мъри подсказа за привличането на този играч по време на пресконференцията си преди заминаването на тима за лагера в Боровец.

Той заяви, че отборът ще се сдобие с нов футболист до седмица и това ще стане факт в близките дни. Ръководството на сините е постигнало договореност с набелязания играч и подробностите около контракта вече са изпипани. 21-годишен бразилец ще е третото ново попълнение на сините, като той е чакан на лагера в Боровец в сряда, четвъртък или най-късно в петък, съобщава "Тема спорт".

През зимата Левски привлече Уелтън и Цунами, които се оказаха сполучливи попадения в селекцията. Двамата бяха в основата за спечелването на Купата на България и силното представяне на тима в първенството през пролетта. Нападателят реализира три попадения в 14 мача във всички турнири, докато Цунами се отчете с един гол в 15 двубоя.