ПАОК е може би на по-високо ниво от Лудогорец, но футболистите на Левски ще направят всичко по силите си, за да елиминират гръцкия вицешампион във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Това мнение изрази централният защитник на "сините" Ноа Сонко Сундберг.

"Лагерът протича много добре и всички чакаме с нетърпение началото на новия сезон. Не успяхме много да починем, тъй като паузата бе кратка. Може би имахме два или три дни, а останалото бяха тренировки", заяви Сонко Сундберг в интервю за Левски ТВ, цитиран от БТА.

"Целта ни е да стигнем възможно най-далеч в Лигата на конференциите, а втората - да спечелим титлата в първенството", добави той.

"ПАОК е много труден съперник. Те са вицешампиони на Гърция и са голямо предизвикателство за нас. Не знам дали е правилно, но мога да ги сравня с Лудогорец. Те са на подобно ниво, ако не и на по-високо. Ние обаче ще направим всичко по силите ни да ги отстраним и се надявам да го направим", заяви още шведът.

Сундберг има трима нови съотборници през този сезон - Ивелин Попов, Анте Блажевич и Роналдо.

"Новите са много добри футболисти. Знам, че не съм ги виждал в официални мачове, но качеството си личи и в тренировките", каза той.

Снимка: БГНЕС