Левски атакуваше твърде много през средата на терена и не играеше умно, заяви старши треньорът Станимир Стоилов след загубата с 0:1 срещу ЦСКА 1948 в началото на новия сезон. Старши треньорът на "сините" обаче остана донякъде доволен от видяното в мача.

"Неприятна загуба за нас. Не успяхме да отбележим гол и в определен период играхме глупав футбол. Опитвахме да атакуваме през средата, с много блъскане. Направихме и много лоши десетина минути, но имахме време да изравним", заяви цитираният от БТА Стоилов.

"Щом като има 17-18 удара, е добре. Другия път ще влязат във вратата, просто трябва да продължим да играем като през първото полувреме. Не мога да си обясня какво стана в началото на второто. Много лесно ни хващаха на контра и стана неприятна загуба за нас.

"Просто играхме глупаво - със сърце, душа и блъскахме напред. Футболът се играе и с глава. Към Левски има очаквания и е нормално хората да искат да побеждаваме. Важното бе, че имаше желание и агресия, трябва да играем и по-умно. Нещата обаче не бяха толкова зле, колкото очаквах".