Треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от играта и победата с 5:0 над Спартак Варна във втория кръг на efbet Лига. Успехът е първи за сезона за "сините", като той дойде след загубата с 0:1 от ЦСКА 1948 на старта на шампионата и дни преди домакинството на ПАОК от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

"Имахме превъзходство през целия мач и победата е заслужена. Имаше динамика в топката и мисъл в движението и. Добър мач за нашия отбор, като изключим пропуските пред противниковата врата през първото полувреме.

Беше въпрос на време кога ще паднат първият и вторият гол. Общо взето добър мач с изключение на тези пропуски до почивката. Днес взимахме значително по-добри решения спрямо мача преди седмица. Отляво нямаше голяма активност, но съм много доволен от динамиката и това, че почти не вземахме грешни решения. Но класата ни е много по-голяма от тази на съперника.

На този етап Ивелин Попов не може да се завърне в титулярния състав. Билал Бари трябва да завършва атаката, защото днес вкара два гола, но и направи някои невероятни пропуски.

Срещу ПАОК трябва да подобрим представянето си още, защото те няма да са нивото на Спартак Варна. Вече мислим за предстоящия мач, но трябва да бъдем по-компактни в защита. Големите пространства в отбрана може да се окажат проблематични срещу тим като ПАОК", завърши наставникът на Левски, цитиран от БТА.