Реч след реч! Така минаха последните 24 часа за играчите на ПАОК, твърдят медиите в Гърция. Треньорът Разван Луческу за втори път след загубата от Левски опита да вдъхнови играчите преди тренировката, която се проведе в 9 часа сутринта.

Вечерта пък бе запазена за Иван Савидис. Собственикът на клуба има традиция, на която държи – да се обърне към футболистите часове преди началото на мача. Местното радио „Спорт“ обяви, че Савидис е бил кратък и ясен – „Забравете за София! Раздайте се докрай и гонете класирането“, пише Мач Телеграф.

Според медиите обаче сладките дни на Разван Луческу може да се окажат минало. Треньорът се смяташе досега за свещена крава, след като донесе титлата, която бе чакана цели 34 години в Солун. Критиките към него стават все по-сериозни. Освен това постоянно бива държан под око от Хосе Бото. Испанецът наблюдава изкъсо и последната тренировка на тима, но този път се въздържа от изяви пред медиите.

Твърди се, че той и Луческу не са близки приятели, но са били принудени да се търпят. Нещата обаче може да избият в друга посока, ако „двуглавите орли“ се провалят и днес. Не е ясно обаче кой от двамата все пак ще надделее.

Снимка: Lap.bg