Левски стартира нова „Синя приказка“ със страхотния успех над гръцкия гранд ПАОК. Тимът на Мъри Стоилов показа страхотен футбол и в двата мача и напълно заслужено отстрани съперника, който беше сочен за тотален фаворит.

Има обаче нещо много важно, което всички на „Герена“ и феновете, трябва да осъзнаят кристално – големият успех над ПАОК в никакъв случай не гарантира такъв над анонимния Хамрун. Това ще бъде коренно различен сблъсък, в който Левски е фаворит и ще трябва да диктува събитията на терена.

Най-важно е момчетата на Мъри да не подценят по никакъв начин съперника, защото това може да им коства грандиозен провал. Ясно е, че футболистите на Хамрун отстъпват по качества от тези на Левски, но ако не приемеш сериозна нещата, това лесно може да се обърне.

Според сигурна информация на „Мач Телеграф“ от съблекалнята Станимир Стоилов усилено е обяснявал на футболистите си преди мача, че съперникът е доста коварен и не трябва да бъде подценяван. Дано Георги Миланов и компания са се вслушали в думите на Мъри, защото от високо се пада най-лошо.