Веднага след двубоя на „Та Кали“ Левски отпътува обратно за България. Чартърният полет бе късно снощи, а треньорът на сините Станимир Стоилов е повикал отбора за тренировка днес.

Титулярите и тези, които взеха участие в мача като резерви, ще направят възстановително занимание, докато останалите ще бъдат натоварени на максимум.

Преди тренировката на тима ще бъде направен разбор на двубоя с Хамрун Спартанс, на който треньорският щаб ще покаже положителните и отрицателните действия на столичани по време на срещата.

На Левски му предстои домакинство на Пирин Благоевград в неделя. Мачът е от петия кръг на Първа лига и Мъри не иска отборът му да губи ритъм. Предните два двубоя на сините със Славия и Черно море бяха отложени, но този с орлетата ще се играе от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“. Станимир Стоилов може да направи няколко корекции за мача с благоевградчани.

За тази среща Станимир Стоилов със сигурност ще направи ротации. Не е изключено в игра да се появят част от младоците. Възможно е за този двубой треньорът да направи и промяна в схемата. В двата двубоя срещу ПАОК, както и срещу Хамрун той залагаше на трима централни защитници. Това може да се промени срещу Пирин.