"Нашата публика ще вкара бързо отбора в ритъм. Левски няма право на слаби игри. Феновете искат добра игра, а аз - горд Левски", обяви треньорът на Левски Станимир Стоилов преди домакинството на Пирин от петия кръг на efbet Лига.

„Общо взето мисля, че всички футболисти са добре. Имаме 24 часа да се подготвим за мача. Има време за почивки. Ще играят тези, с които мислим, че можем да спечелим. Който влезе, трябва да покаже нивото, на което се намира, за да имаме по-ясна картина за състоянието на всички преди евротурнирите. Достатъчно е времето да се възстановим физически, надявам се и емоционално да сме готови", продължи Мъри.

"Симпатизирам на Пирин, защото използват много местни играчи. Отбор, който играе уверено, комбинативно. Искат да играят, а не да пречат. Заслужават да са в елита", каза още Стоилов.

"Отборите, които участват в Европа трябва да избират дали да местят някои мачове. Разбирам и колегите, които са недоволни от отлагането. Проблемът можеше да се изчисти, ако бяхме седнали на масата и го бяхме обсъдили. От финансова гледна точка е решително за клуб като нашия преминаването на всеки кръг. Първо се съобразявам с интересите на Левски", обясни треньорът.

"Зависи от мачовете и съперникът как ще играем. Занимаваме се още с възстановяването. Отдавна беше време на Ивелин Попов да играе, но още не е готов. Нашите футболисти трябва да играят с нужната динамика и настроение. При младите проблемът може да е емоционален“, завърши Станимир Стоилов.