Победата над малтийския Хамрун като гост приближи Левски максимално до решителния плейоф за влизане в групите на Лигата па конференциите. Това обаче няма да промени стройните планове на Станимир Стоилов за селекция. Мъри иска да вземе централен нападател от Бразилия, който да подсили атакуващата мощ на отбора. Специалистът обаче настоява таранът да дойде на „Герена“ без пари, което означава, че въпросният играч трябва да е без договор, а в страната на кафето повечето контракти на футболистите изтичат в края на годината.

Освен това Мъри държи нападателят да е обстойно огледан, за да не стават грешки. За целта той е пратил свой скаути в Бразилия, които и към днешна дата следят под лупа нападатели, които играят из Втора и Трета местна дивизия. По информация на „Мач Телеграф“ набелязаните за оглед футболисти, чийто договори изтичат в края на годината, са над дузина.

Станимир Стоилов е твърдо решен да не взима нов нападател за Европа и това важи дори при положение, че Левски влезе в групите на Лигата на конференциите.

Припомняме, че се очакваше атаката на тима да бъде водена от Ивелин Попов, а Билал Бари, който игра като централен нападател миналия сезон, да седне на пейката. Този план обаче се провали, след като Попето се контузи преди старта на сезона. От друга страна пък Бари играе силно до момента, което дава две добри опции на Мъри за върха на атаката.