Хърватинът Анте Блажевич отказва да си тръгне доброволно от Левски или срещу стандартните 2-3 заплати компенсация. „Мач Телеграф“ съобщава, че защитникът е обявил пред шефовете, че ще скъса договора си с клуба, ако му бъдат изплатени заплатите до края на договора. Той на този етап отказва да преговаря за някакво по-малко обезщетение и настоява да получи всичките си пари.

Припомняме, че Блажевич подписа с Левски в началото на сезона за 2 години. Заплатата му е 5000 евро, а той настоява да получи минимум 100 000 евро, за да си тръгне. Ръководството на Левски няма никакво намерение да плаща тези пари, а отделно и няма излишни финансови средства. Към днешна дата „сините“ опитват да пречупят Анте Блажевич с гладиаторски тренировки. Той се готви по два пъти на ден с кондиционен треньор и хвърля много пот в заниманията, но и това не го отказва да изисква всичките си пари от Левски.

Възможно е скоро ръководството на клуба да накара хърватина до стои по 8 часа на ден на „Герена“, за да гледа стари мачове на отбора между двете тренировки.

Снимка: Lap.bg