Фенската фракция „Левски Вековен“ oтправи призив Пламен Андреев да заеме мястото на Николай Михайлов на вратата на любимия им клуб. Апелът идва след фаталните грешки на опитния страж, довели до отпадането на „сините“ от малтийския Хамрун Спартанс от Лигата на конференциите.

„Време е! Всички мечтаем той да бъде избор номер 1 под рамката в следващите сезони! Блестящ талант!“, написаха от „Левски Вековен“ за Пламен Андреев в „Инстаграм“, предава Тема спорт.

17-годишният юноша на Левски вече се доказа като отличен вратар, след като през миналия сезон пази блестящо във всички мачове за Купата на България, включително и на финала с ЦСКА, който Станимир Стоилов и момчетата му спечелиха с 1:0 и ликуваха с трофея.

В новото първенство Андреев до момента има само едно участие. Големият талант пази вратата на Левски при победата с 1:0 над Пирин (Благоевград).

„Крайно глупави сте да вярвате, че Ники Михайлов е с нас заради „синята“ идея. А кога е бил определян за „герой“ не зная, просто защото това никога не се е случвало. Престанете със сляпата подкрепа. Нещата са такива каквито са, а именно Ники Михайлов отдавна няма място на „Герена“, пише фен към публикацията в „Левски Вековен“.

„До онзи ден Ники беше герой… Сега изведнъж излишен… Айде малко по-сериозно“, добавя друг запалянко на „сините“.

Снимка: Lap.bg