Всяка победа е много ценна за израстването на този отбор на Левски, категоричен бе старши треньорът на "сините" след успеха с 2:0 във Враца срещу Ботев. 

"Трябваше да отбележим втория гол доста по-рано, за да бъде мачът по-спокоен и да имаме по-голяма увереност. Завършващото подаване и завършващият удар са ни стари проблеми, но нямахме други в този мач. Превъзхождаме доста отбори ръстово, но не бележим с глава, за разлика от днес. Има интерес за наши играчи, но ще продаваме само при добра оферта. Ако трябва, ще завършим сезона и с юноши, за мен не е проблем", заяви треньорът на "сините" в интервю за Диема Спорт и цитиран от БТА.

"Всяка победа е ценна. Важното е Левски да върви и да печели".

Левски даде и жертва - Ноа Сонко Сундберг получи червен картон и няма да играе в мача за Суперкупата на България срещу шампиона Лудогорец следващата седмица.

"Сундберг е основен стълб в нашата защита. Може би дори най-стабилният ни играч. Червеният картон ще се отрази със сигурност на отбора. Не мога сега да мисля за стратегията за следващия мач, но имаме и други опции".

Снимка: Lap.bg