Хърватинът Анте Блажевич, който бе първият летен трансфер на Левски, но впоследствие бе изваден от отбора, ще тежи на клуба поне до зимата. След лятната подготовка и първия мач за сезона срещу ЦСКА 1948 (0:1), Станимир Стоилов прецени, че играчът няма качества за отбора му.

В последствие за десния фланг бе привлечен и французина Жереми Петрис, който се представи на ниво в мачовете с ПАОК, макар да не бе тренирал много с новите си съотборници. Той подписа договор само до декември и решение за неговото удължаване ще бъде взето, след като се реши казуса с Блажевич.

Хърватинът иска всичките си заплати до края на договора – 100 000 евро, докато от Левски бяха готови да подпишат споразумение, че ще му платят три месечни възнаграждения, за да разтрогне. Той избра парите пред футбола, тъй като след затварянето на трансферния прозорец у нас, дори да разтрогне, той няма да има право да играе за друг клуб до януари, пише "Мач Телеграф".

Хърватинът няма право да се състезава и за дубъла на „сините“, а Станимир Стоилов не дава никакви индикации, че може да го реабилитира, дори на фона на контузията в бедрото на Петрис, която ще го извади от състава и за мача с Локо София в събота.

Снимка: Lap.bg