Феновете на Левски от Панагюрище излязоха с отворено писмо до президента на БФС Борислав Михайлов. В него сините превърженици изразяват възмущението си от съдийството и апелират президентът “да сложи ред и тази гавра да приключи”.

Ето и цялото писмо на фенклуб „IV революционен“:

Отворено писмо 

До Президента на БФС
г-н Борислав Михайлов 

Уважаеми господин Михайлов, от една година в ПФК „Левски“ се завърна професионализма. Усилията на спортно-техническия щаб на клуба, начело със старши треньора Станимир Стоилов, за възпитаване на футболистите ни в дух на спортсменство и уважение към всеки един съперник на терена срещат яростна съпротива в лицето на съдиите в България. Поредният удар върху любимия ни отбор беше нанесен в последния кръг от Ефбет лига. Смятаме, че дори няма нужда да задълбаваме в детайли съдийството на Валентин Железов от мача: „Локомотив София“ – „Левски“, защото такъв тип грешки далеч не са прецедент, когато участва „Левски“.

Ние, членовете на „IV революционен“, които сме една малка част от множеството Левскари, което през последните 2 години прави и невъзможното, за да спаси своя отбор от фалит, искаме тази гавра с нашия тим да спре. След Извънредния конгрес на БФС на 12.10.2021г. , Вие обещахте ново управление за българския футбол. Към момента нито виждаме нови лица, които искат да променят нещо, нито нещо различно освен тенденциозно съдийство в полза на едни и в ущърб на други. Апелираме да сложите ред и тази гавра да приключи, защото през годините се е доказало, че когато някой тръгне срещу Левски и феновете му, то нещата не приключват добре. 

С уважение, фенклуб „IV революционен“

Снимка: Lap.bg