Бившият треньор на Левски Велислав Вуцов обяви, че не смята за правилно капитан на "сините" да е 17-годишният вратар Пламен Андреев. Вуцов заяви, че младокът има качества, но му липсва опит, за да бъде оценен реално на този етап.

"Това, че е капитан, не го приемам. За мен е несериозно, че той е капитан. Но, че му дават шанс и че върви напред е нещо много положително и много хубаво. Младият е добър вратар, времето е пред него, но разликата между него и Светослав (синът му, бел.ред.) е от земята до небето. Той натрупа 60-70 мача, в които има един гол срещу Разград, в който можеше да бъде винен".

"Мачовете на младия вратар на Левски са още малко като количество и нека не забравяме, че Левски е много по-стабилен и силен от отбора на Славия, много по-малко работа има. Като мине през трудностите, може да му се дава по-реална оценка. Иначе, много качества има, дай Боже, да е здрав и да развие потенциала, който има в себе си", коментира треньорът пред gerena.bg.

Припомняме, че Станимир Стоилов обяви, че капитаните на Левски винаги ще са вратарите и те ще са от школата на клуба, докато той е треньор.

Снимка: Lap.bg