Треньорът на Берое Николай Киров няма кадрови проблеми в състава си. Единственият, който лекува трайна контузия, е дошлият под наем от ЦСКА Митко Митков. Останалите играчи са на разположение на Белия за домакинството на Левски. Двубоят под Аязмото днес е от 20:00 часа и ще бъде предаван по Диема Спорт.

Под рамката за заралии ще стартира Иван Караджов, а карето в отбрана ще бъде изградено от Спас Георгиев, Стилиян Николов, Димитър Пиргов и Рука. Не е изключено като партньор на бившия играч на Левски в сърцето на защитата да стартира и опитният Георги Динков, пише Тема спорт. Малко пред отбраната ще бъдат капитанът Симеон Мечев и Серкан Юсеин. По крилата ще атакуват голмайсторът Абубакар Тунгара и Стив Траоре. На върха на атаката ще действа Калоян Кръстев, а малко зад него ще е Абел Анисе.

Киров ще заложи на схемата 4-2-3-1, като ще подсили фланговете си, за да спира набезите на острите играчи на сините Уелтън и Роналдо. Белия ще разчита и на отличната форма на Тунгара, който от началото на сезона има в сметката си седем попадения.

Снимка: Lap.bg