Легендата на Левски Михаил Вълчев коментира победата на „сините“ над Вихрен в Сандански с 4:1 и не скри задоволството си, че Уелтън и Роналдо се отпушиха.

„От мач с Вихрен не може да правим генерални оценки и да си вадим поуки. Дай Боже, тази победа да изиграе добра роля за самочувствието и вече да се излезе от това психическо напрежение. Хубавото е, че Уелтън и Роналдо вкараха по един гол. Това е събитие, ще пия една ракия за тяхно здраве!“, пошегува се Вълчев пред „Мач Телеграф“.

„Ясно е, че нашите играчи бяха по-класните и по-бързи. Създадоха се доста положения, а по-важното е, че успяха да ги реализират. Левски доминираше и правилно насочваше топката в зони, откъдето да се пробива. Вихрен игра по-прибрано, но силите им стигнаха до 60-ата минута. Не бива да се омаловажава победата."

"Дано успеем да отстраним и Лудогорец в Разград. Там играчите трябва да докажат, че са отбор от класа! Трябва да защитят името на Левски! Ако ги победим за първенството и ги отстраним за Купата, може да кажем, че футболистите са се събудили. След като Вихрен поведе, си помислих, че ще се усложни много мачът. Видя се, че нямат нужната класа да ни победят. Така трябва да играе Левски. Трябва да се види хъс, желание и агресия, за да се стигне до успехи и в Разград“, завърши той.