По време на двубоя за Купата на България между Лудогорец и Левски в ложата на стадион „Хювефарма Арена“ се е стигнало до прецедент да няма представители на столичани, пише Тема спорт.

Домакините са осигурили отлични условия на хората от ръководството на сините, но никой от тях не е заел предоставените им места. Никой измежду мажоритарния собственик Наско Сираков, изпълнителния директор Иво Ивков или председателя на Управителния съвет Даниел Боримиров не е присъствал на 1/8-финалната среща. Това е много странно, след като Левски бе носител на трофея от миналия сезон и двубоят с разградчани се явяваше като най-важния за сините след отпадането от евротурнирите и значителното изоставане в първенството.

През миналата седмица футболистите на Левски направиха минилагер в Русе за двата мача с Лудогорец, но от ръководството не предприеха организиране на среща с феновете в града и региона, както го правеше преди това – последният случай бе във Варна, когато сините в рамките на една седмица в началото на ноември гостуваха на Черно море и Спартак. Това веднага насочва мислите на феновете, че сделката за смяна на собствеността е много близо и скоро на „Герена“ ще има нов силен човек.

Снимка: Lap.bg