Треньорът на Левски Станимир Стоилов вече е консултирал евентуалната мащабна зимна селекция с Расмус Анкерсен, пише Тема спорт. При сделка за акциите на Левски, 39-годишният датчанин ще започне да дърпа конците на „Герена“. Именно изпълнителен директор на Sport Republic ще има решаваща дума по важните въпроси в клуба.

От „Герена“ имат и набелязани имена за привличане. От доста време сините имат на радара бразилски централен нападател. По една или друга причина обаче досега те не успяваха да си осигурят подписа му. При нов собственик обаче Левски ще може да си позволи взимането на голаджия, който да отбелязва под над 15 попадения на сезон. В момента на „Георги Аспарухов“ няма такъв играч. Сега обаче ще бъдат отпуснати средства за покупка.

Има вариант дори Левски да получи футболисти под наем от английския елитен Саутхямптън. Както е известно, този клуб е собственост на контролираната от Драган Шолак и Расмус Анкерсен компания Sport Republic. Без одобрение на Стоилов обаче няма да има входящ трансфер.

Снимка: Lap.bg