Помощник-треньорът на Левски Цанко Цветанов говори пред медиите при заминаването на "сините" за Дубай, където тимът ще проведе подготвителния си лагер преди втората част от сезона.

Заминаваме на подготовка с благодарност към ръководството, че осигури този лагер, защото Дубай е най-близкото топло място, на което съм сигурен, че няма да пропуснем един тренировъчен ден", започна Цветанов.

"На този етап има двама нови, засега са те. На този етап това са играчите, с които ще започнем подготовката. Всички футболисти ще пътуват за лагера, засега нямаме продаден играч. Не мога да кажа дали се налага да продаваме. Ако се налага, ръководството ще вземе най-доброто решение. За мен като треньор би било най-добре всички да останат", каза още той. 

"Доволни сме от това, че сме на възможно най-доброто място за подготовка откъм климат."

"Лично аз очаквам, тъй като бяхме най-младият отбор и продължаваме да сме - надявам се, че всички тези млади футболисти ще направят крачка напред в развитието си и ще стават все по-добри. Нормално е да не сме доволни от последните резултати. Мисля, че не завършихме по най-добрия начин годината затова се надявам да започнем по най-добрия начин новата. Мечтата ми е Левски да спечели всички мачове до края на първенството",", добави помощникът на Станимир Стоилов.