Левски почти сигурно ще осъществи доходоносен изходящ трансфер през тази зима. Твърди се, че гамбийският национал Ноа Сонко Сундберг ще продължи кариерата си в Турция, като към него има интерес както от елитни клубове, така и от втородивизионни такива, пише Тема спорт. 

В южната ни съседка обаче съобщават, че централният бранител може и да не заиграе при тях. Причината е потенциална оферта от Саудитска Арабия, която е в пъти по-добра, най-вече откъм личните условия за играча. 

Твърди се, че мераклиите за Сонко са от Ал-Фейха - отбор, намиращ се на 12-о място във временното класиране. Наставник на тима е сърбинът Вук Рашович, който чрез свои сънародници е проучил в детайли представянето на бранителя. 

Със сигурност оферта от арабската държава вече ще предизвика още по-голям интерес за всеки един футболист, откакто с тима на Ал-Насър подписа суперзвездата Кристиано Роналдо.

Трансфер на Сундберг в Ал-Фейха няма да е изненада заради познанството на Рашович със сегашния собственик на Левски Наско Сираков, който му беше треньор в Славия. 

“Сините” вече привлякоха защитник. Те взеха като свободен агент Кристиан Димитров, който подписа за 2,5 години. При продажба на Сундберг обаче може да бъде взет още един човек в отбрана. 

Снимка: Lap.bg