Треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че провокациите и прекалената агресия на противника са предизвикали "сините" да прекратят контролата с малайзийския шампион Джохор.

Двубоят не се доигра след масово меле в центъра на терена в 53-а минута, предизвикано от удар без топка срещу Филип Кръстев.

"По-добре беше да прекъснем мача, отколкото да продължават тези изблици на нерви. Имаше по-голяма агресия от нужното, но през първото полувреме стана добра проверка като ритъм и като игра. Продължаваме със старите грешки при изнасянето на топката", коментира Стоилов пред "Диема Спорт".

"Част от нашите футболисти се поддадоха на емоциите и нервите, но като цяло съм доволен от играта. Нямахме много голови ситуации, трябваше да има по-голяма точност на подаванията.

Мисля, че ще намерим противник за следващата контрола и най-вероятно ще играем на 31 януари от 11 часа, каквото е желанието на нашия противник.

На този етап няма да има нито входяща, нито изходящи играчи. Има сериозен интерес към наши футболисти, но засега няма да се разделяме с никой", каза още Станимир Стоилов.