Предвидената контрола на Левски със Септември София на българска земя ще се проведе на 7 февруари, съобщава "Тема:Спорт". По всяка вероятно тя ще е на „Герена“, като часът ще бъде уточнен допълнително. Първият официален мач на сините е на 11-и от 17:30 часа срещу Черно море.

Левски ще изиграе още една контрола в Дубай. Както „Тема Спорт“ написа, сините са в напреднали разговори с местен отбор, който да замести пропадналата проверка с руския Урал Екатеринбург.

Столичани отказаха да играят с руски съперници и трите спаринга с Краснодар, Спартак Москва и бившият тим на Николай Димитров – Хичо не се проведоха.

За първите два Левски намери съперници – Ал Кувейт (2:3) и ФК Рига (3:2), а за 31 януари ще срещнат отбор от по-долните нива на местния футбол. Контролата ще стартира в 09:00 часа българско време, като все още не е ясно дали ще получи телевизионно предаване.

„Мисля, че ще успеем да намерим съперник за следваща контрола. Очакваме да изчистим някои последни детайли. Може би ще играем от 11ч. местно време (б.р. 09:00ч. българско време) на 31 януари“, заяви Стоилов.