Полузащитникът на Левски Андриан Краев призна, че е имало вариант да премине в чуждестранен отбор през зимния прозорец. Към него имаше интерес от унгарски тим, но двата клуба не са се разбрали за трансферната сума.

“Да, имаше вариант да премина в чужбина, но двата клуба не стигнаха до разбирателство за трансферната сума. Нищо не зависеше от мен, но аз съм щастлив в Левски. Щом така е трябвало да стане, някой ден мисля, че ще изляза в чужбина”, каза Краев.

“По време на лагера се подготвихме добре и мисля, че имаме възможност да се представим добре в първенството. Последните два месеца не бяха приятни за нас с оглед на резултатите, но сега най-добре ще е да направим същата пролет, както и миналата години. Надявам се сега да е същото и да се класираме за Европа”.

“Моята амбиция е да се трудя и подобрявам. Със сигурност искам да изляза в чужбина някой ден и да се докажа там. - добави футболистът пред Спортал - Откъм голове за Левски ще е ми е трудно да мина брат ми, но може би откъм мачове е по-вероятно. Със сигурност искам да запиша името си в историята на Левски."

"Стоилов иска да подобря динамиката в играта си, мисля, че и това ще стане. Със сигурност имахме нужда от две-три попълнения, защото 13-14 човека изкарахме всички мачове през пролетта. Попълненията са добри и се вписаха добре в колектива”, завърши Краев.