В Дания и Панама са сериозно изненадани от решението на Левски да отхвърли всички оферти, които бяха получени за защитника Хосе Кордоба, пише "Мач Телеграф".

Както е известно, в понеделник стана ясно, че предложението на Брьондби е последвало тези на Сочи и Ню Йорк Сити и се е озовало в коша. Датчаните обаче твърдят, че това е станало, след като от "Герена" са им поискали 2 милиона евро за централния бранител.

В Панама обаче не са толкова убедени, че Левски ще издържи на натиска. Там смятат, че Кордоба ще се озове скоро в друг отбор. Gol.bg припомня, че трансферният прозорец у нас затваря на 28 февруари, докато в Русия на 22 февруари, така че още е е възможно Сочи да привлече Кордоба. В Дания вече затвори, а в САЩ започва от 10 февруари, което означава, че и Ню Йорк Сити може да купи бранителя

Самият Кордоба наскоро заяви:  "Спокоен съм, не допускам слуховете за трансфер да влияят. Фокусиран съм върху представянето си в Левски и върху това да се представим максимално добре през пролетния дял от първенството. В края на сезона искам да видя Левски на една добра позиция и да се класираме за Лигата на конференциите. Надявам се да го постигнем".

Снимка: БГНЕС