Нападателят на Левски Билал Бари увеличи натоварванията. В момента мароканецът с френски паспорт се възстановява от операцията, която претърпя в края на август. 

Припомняме, че 25-годишният футболист получи тежка контузия в коляното по време на тренировка на сините и оттогава е аут от терените. Интервенцията бе извършена в Лион, а след това Бари започна да провежда рехабилитацията си в базата на френските национали Клерфонтен. 

Мароканецът често използва социалните мрежи, за да качва видеа от възстановяването си, като от последните стана ясно, че започва да увеличава натоварванията и е започнал бегови упражнения. Той вече започва да вдига и тежести с оперирания си крак, като сега трябва наново да изгражда мускулатурата на засегнатото място. 

През този сезон нападателят изигра 11 двубоя във всички турнири със синия екип, в които вкара три гола. Много малко вероятно е той да се завърне на терена до края на кампанията и желанието на Станимир Стоилов е да бъде готов за старта на следващия шампионат.