Футболистите на Левски ще подновят тренировки днес. Отборът бе пуснат в тридневна почивка след прибирането си от лагера в Дубай. Сините кацнаха на българска земя в сряда и треньорът Станимир Стоилов им даде няколко свободни дни, за да презаредят след тежката подготовка в емирството. Играчите ще преминат през климатичен шок, след като температурите в София се очаква да не надхвърлят четири градуса, а преди това отборът тренираше на такива над 20 градуса.

Преди подновяването на първенството на Левски предстои още една контрола. Във вторник, 7 февруари, сините ще премерят сили със Септември София на стадион „Георги Аспарухов“, като часът на двубоя ще бъде обявен допълнително. Столичани се изправят срещу Черно море в първия пролетен кръг, като срещата е на 11 февруари от 17:30 часа на „Ивайло“ във Велико Търново заради наказанието на на сините.

Футболистите използваха дните почивка, за да наваксат времето с близките си. Хосе Кордоба се наслади на зимните условия в планината и кара ски с половинката си. Това може да му навлече гнева на Станимир Стоилов и да последва глоба, тъй като е забранено на елитните спортисти да се подлагат на опасност от нелепи контузии. Най-пресният пример е с капитана на Байерн Мюнхен – Мануел Нойер. Германският вратар си счупи крака, карайки ски, и е аут задълго от терените.