Нападателят на Левски Билал Бари ще се завърне в България в събота, 11 февруари. Той бе във Франция през последните месеци, където провеждаше възстановяването си след тежката контузия, която получи в началото на септември.

25-годишният футболист бе опериран в родината си, след което работи с рехабилитатор и физиотерапевт в базата на френските национали в Клерфонтен, пише "Тема:Спорт".

Сега Бари се прибира и ще продължи възстановяването си с медицинския щаб на Левски. Треньорът на "сините" Станимир Стоилов заяви, че първоначалните прогнози за оздравяването на нападателя са били около 8-10 месеца.

Това означава, че той ще бъде на разположение на наставника най-рано през май, но в клуба едва ли ще рискуват здравето му и 25-годишният играч ще се завърне в игра за столичани чак през следващия сезон.

Билал Бари бе привлечен в Левски от Монтана през 2021 година. До момента той има 63 мача и 13 попадения във всички турнири за "сините". През зимата на "Герена" привлякоха играч на неговата позиция в лицето на бразилеца Рикардиньо.