Левски победи втородивизионния Струмска слава с 3:0 в контролен мач, игран на втория тренировъчен терен на "Герена". Попаденията за "сините" вкараха Андриан Краев от дузпа, Марин Петков и Калоян Стрински

Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде шанс на резервите си, които не играха в първия шампионатен мач за пролетта срещу Черно море. От играчите на терена единствено Марин Петков, Борислав Рупанов и Кристиан Димитров записаха няколко минути на мача на стадион "Ивайло" във Велико Търново.

Първото положение за Левски бе в 12-ата минута, когато Марин Петков центрира отляво, а Преслав Бачев игра с глава, но не успя да насочи добре топката. 

В последната минута на първата част Левски получи право да изпълни дузпа, след като Преслав Бачев бе фаулиран. Рожденикът Андриан Краев, който игра с капитанската лента, направи 1:0, след като вкара със силен удар в десния ъгъл на вратата на Драгомир Петков.

В 49-ата минута Марин Петков удвои преднината на "сините". Той се възползва от центриране на Асен Митков от корнер и отклоняване на топката от Кристиан Димитров с глава, като Петков я прати под напречната греда.

В последния половин час на терена влязоха няколко от футболистите от втория отбор на Левски, който играе в Трета лига.

В 67-ата минута Георги Станимиров от Струмска слава стреля в левия стълб и топката излезе в аут. Веднага след това Златков от гостите стреля и отново топката се отклони в левия стълб.

Две минути преди края на редовното време удар на Антон Иванов бе спасен от резервата на тима от Радомир Вълчев, но топката отиде у Калоян Стрински, който я вкара в опразнената врата. 

Съставът на Левски: Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Кристиан Димитров, Келиан ван дер Каап, Дейвид Михалев, Андриан Краев, Асен Митков, Антоан Стоянов, Преслав Бачев, Борислав Рупанов, Марин Петков (Иван Андонов, Георги Коричков, Марио Дадаков, Адриан Виденов, Калоян Стрински, Антон Иванов, Димитър Щерев, Никола Бандев, Слави Чакъров)