Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков заяви, че с мажоритарния собственик Наско Сираков имат различни виждания как да бъде спасен клубът от фалит. 

"Клубът си има структури, има си висше ръководство. На никого не съм обещавал сляпо подчинение, а че ще дам целият си опит и умения за спасяването на Левски. Ако някой не може да ме убеди, че не съм прав, считам до последно, че съм прав", заяви Иво Ивков.

"Битката е за оцеляването на любимия ни клуб. Няма междуличности конфликти. С кого да имам? С най-големия след Гунди и най-голям голмайстор – собственикът Наско Сираков ли? Аз имам друго виждане как да постигнем крайната ни обща цел. Това са принципни различия, някой от нас греши. Онзи ден имаше Надзорен съвет, който се проведе до моята стая, но не знаех. Ще свикам Общо събрание".

"Не е изключено да напусна клуба, но аз съм отговорен човек. Тук не е място за резки движения, не е като оставка на старши треньор. И да подам оставка, трябва да подписвам важни документи в следващите дни. Какво значение има дали ще подам оставка, или не? Ако има различия, най-нормалното е собственикът да ме смени. Той или неговите нови съветници, не знам кои са, но са извън клуба. Решенията за Левски трябва да се взимат в кабинета на изпълнителния директор. До мача с ПАОК никой не се намесваше в работата ми", каза още Ивков.

Снимка: Lap.bg