Халфът на Левски Андриан Краев бе сериозно наритан по време на гостуването на Хебър. На няколко пъти полузащитникът бе повалян на земята от съперниците. В крайна сметка обаче Краев стисна зъби и завърши без смяна срещата в Пазарджик.

От лекарския щаб на сините са уверени, че играчът ще бъде на разположение на Станимир Стоилов за следващия двубой на тима. Той е срещу Ботев Враца на „Герена“.

Добрата новина за треньора е, че в състава няма да има наказани играчи, пише Тема спорт. Само Цунами получи жълт картон на стадион „Георги Бенковски“, а той не бе застрашен от санкция. На разположение на Мъри за срещата с врачани ще бъде и Ивелин Попов, който изтърпя наказанието си от 1 двубой срещу Хебър.

Двубоят на стадион „Георги Бенковски“ бе изгледан от собственика на Левски Наско Сираков. Той стоеше в ложата редом до кмета на Пазарджик Тодор Попов. До тях бяха още председателят на Управителния съвет на сините Даниел Боримиров, както и главният мениджър и шеф на школата Йончо Арсов. Преди двубоя Сираков проведе няколко минутен разговор със Станимир Стоилов.

Снимка: Lap.bg