Треньорът на Левски Станимир Стоилов ще направи поне една промяна в състава за днешния сблъсък с Ботев Враца спрямо онзи, на който заложи при 2:0 над Хебър в Пазарджик миналия уикенд. След изтърпяно наказание на разположение на Станимир Стоилов отново е Ивелин Попов. Бившият капитан на националния отбор ще се завърне в единайсеторката. Той ще замени Илиян Стефанов, който бе неубедителен на „Георги Бенковски“, пише „Тема Спорт“.

Стефанов не взе участие във вчерашната тренировка на сините. Той обаче не е с травма и ще бъде на линия за двубоя. Същото важи и за друг, пропуснал заниманието – Жереми Петрис. Натоварванията бяха спестени на французина, който пропусна голяма част от зимната подготовка. Днес обаче Жереми ще бъде титуляр вдясно на отбраната. Вляво ще е Цунами, а в центъра ще си партнират Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба. Сундберг ще трябва да бъде внимателен в действията си, защото виси с картони. При нов такъв, той ще бъде наказан за гостуването на Арда в Кърджали на 19 март.

В халфовата линия ще си партнират Андриан Краев и Филип Кръстев. На върха на атаката ще е Рикардиньо, който в миналия кръг отбеляза дебютните си попадения. Той ще бъде подпомаган от сънародниците си Уелтън и Роналдо.

Единственият в състава, който е аут заради контузия, е юношеският национал Асен Митков. В събота сутринта сините имат лека тренировка, след която Станимир Стоилов ще определи групата.