Бившият треньор и футболист на Левски Емил Велев даде интервю пред „Тема Спорт“. Кокала, както е известен сред феновете, коментира ситуацията в клуба и проблемите по високите етажи на „Герена“. Той говори също за представянето на тима в последните мачове.

„На първо място трябва клубът да се спаси. Отделно, никой не им е опрял пистолет на челото и да им каже, че на всяка цена е необходимо да станат шампиони. Сами заявиха тези неща преди една година, че правят шампионски отбор, но вече втора година това не го виждаме с всички чужденци, които се взеха.

Вярвам, че е имало реални оферти за двама или трима играчи, за мен беше по-нормално да се продадат, за да се погаси този прословут дълг към НАП. Цяла България дължи пари на хазната, но точно за Левски това се напомня всекидневно и се изплаща не главницата, а лихвата на главницата. Беше редно, ако бяха взели 4-5 милиона, да се дадат 2 или 3 към НАП и да се покаже на синята общественост, че се грижат за дълга.

Ясно е на всички, че този към Васил Божков няма да се връща. Това се знае и от кокошките. Както и към разни други частници, които са строили трибуната, може да почакат, но за НАП трябваше по-рязко да се подходи“, зави Велев.