Треньорът на Левски Станимир Стоилов призна, че не се е съмнявал в победата над Арда. Той благодари на домакините за добрия терен и подчерта, че отборът му има още накъде да се развива.

„Наистина успешен следобед, победа срещу един стойностен отбор като Арда. Ще влезем в паузата с добро настроение. Победата не будеше съмнение. Останах по-доволен от първото полувреме.

Благодаря на домакините, които се погрижиха теренът да е полят и преди мача, и на почивката, въпреки условията. Арда показва европейско поведение, искат да градят европейски отбор. Има места, където това не се прави, за да не се облагодетелства бързия футбол“, заяви Стоилов.

„Сега си вкарахме положенията, имаше мачове, в които играхме добре, но не реализирахме. Не е важно кой ще отбележели, а да играем организирано. Имаше по-добра организация.

Организацията и дисциплината беше на добро ниво. Общо взето стабилна защита, но това не е максимумът на тези защитници. Има къде да се развиваме и да градим. Не може да се задоволяваме с минималното. Трима от защитниците са национали, трябва винаги да играят на максимума си.

Оттук започна всичко, това е моята родина. Винаги съм бил щастлив да водя Левски. Не ми харесва развитието на футбола, когато условията и терените не са добри. Не знаех, че имам 250 мача, вчера Сираков ми го каза. Мачовете се трупат с годините и работата“, добави треньорът на "сините".