Днес към тренировъчния процес на сините ще се присъединят българските национали Филип Кръстев и Марин Петков. Двамата взеха участие в мачовете на лъвовете срещу Черна гора (0:1) и Унгария (0:3) и вчера се прибраха в София от Будапеща.

Халфът и крилото няма да получат допълнителна почивка и ще се включат към заниманията на тима. Извън сметките на спортно-техническия щаб са повиканите за националните селекции на Гамбия и Панама Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба. Очаква се утре към тренировките да се присъедини и Пламен Андреев, който бе с младежите.

Добрите новини за треньора Станимир Стоилов са, че вече наравно с отбора тренират лекувалите травми в последните седмици Николай Михайлов, Асен Митков и Илиян Стефанов.

На сините предстоят три контроли преди подновяването на първенството срещу Локомотив София. Първата проверка е в петък, 31 март, срещу Ботев Враца. Двубоят ще се проведе на „Герена“ от 14:00 часа, а след това на 3 и 4 април ще се изправят срещу втородивизионните Марица Пловдив и Витоша Бистрица.