Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров също е потвърдил присъствие на утрешната среща, организирана от Национален клуб на привържениците на „сините“.

Това написаха от НКП на официалния си профил във Фейсбук. На срещата ще бъдат още треньорът Станимир Стоилов, както и изпълнителният директор Ивайло Ивков.

Поканата към мажоритарния собственик Наско Сираков, който обяви, че няма да присъства, и собственика на генералния спонсор на клуба Palms Bet Мило Борисов, остава отворена.

Ето какво написаха от НКП:

„Здравейте, Левскари!

Както знаете, срещата с отговорните фактори в управлението на ПФК Левски в събота, ще се състои от 12:00 ч. на стадион „Георги Аспарухов“ в Сектор А!

Тя ще бъде закрита за медии, няма да се заснема и няма да се излъчва. Поканени са всички организирани и неорганизирани левскари, както и ръководството на ПФК Левски.

До момента имаме потвърждение от Старши треньора – Станимир Стоилов, Изпълнителния директор – Ивайло Ивков, както и от председателя на Управителния съвет – Даниел Боримиров. Поканата ни към мажоритарния акционер – Наско Сираков и собственика на компанията управляваща Клуба – Мило Борисов, е отворена. Надяваме се все пак да уважат събитието, на което ще присъстват и немалко настоящи акционери, от които се очаква да станат част от кампанията „Акции23“.

Само Левски!“.