Полузащитникът на Левски Ивелин Попов пое отговорността за пропуснатата дузпа, която попречи на неговия отбор да спечели дербито с ЦСКА. Вратарят Густаво Бусато усети ъгъла и спаси битата от Попов топка в последната минута и двете нули на таблото се запазиха до края.

"Заслужавахме повече победата, за съжаление изпуснах дузпа и аз съм главният виновник да не спечелим трите точки. Изпълнявал съм дузпи и в Русия след 90-а минута. Просто ударът ми не беше добър. Аз бих дузпата, а не старши треньора, така че вината е моя", коментира Ивелин Попов.

"Може би вратарят е анализирал как бия дузпи, но основното е, че ударът не беше добър. Направихме добър мач, особено през второто полувреме. Феновете ни дават безценна подкрепа. Ние сме разочаровани от равенството, а другият отбор се радва.

Треньорската смяна е голямо сътресение за клуба, но животът продължава и ние, играчите сме в състояние да извадим Левски от тази ситуация.  Може би тази точка влиза в сценария на ЦСКА, но ще има още един мач между нас в плейофите", каза още Попов.