Плеймейкърът на Левски Ивелин Попов коментира победата с 3:0 срещу Арда. Той беше категоричен, че зад успеха стоят труд и тренировки. Попето вкара един от головете от дузпа и даде асистенция.

Бившият капитан на националния отбор сподели, че винаги е готов да се нагърби с изпълнение от бялата точка, а при Станимир Стоилов има какво да научи дори на 35 години.

„Отвънка, ако гледате мача, ще кажете 3:0, дойдохме, разходихме се и победихме. Всяка победа обаче е трудна, изкована с много пот, труд и тренировки“, коментира мача Попов.

„Искрено се надявам Левски да навлиза в добра форма. Всяка победа и суха мрежа носи допълнително самочувствие на защитата, на вратаря, на хората пред тях, които помагат. Да се надяваме, че така ще продължим и в края на сезона Левски ще е по-напред, както му приляга“, продължи той.

„Всеки който не е бил дузпа, не е изпускал. Радвам се, че успях да отбележа и винаги съм готов да се нагърбя с тази отговорност“.

„Аз съм самокритичен към себе си, всяка критика към отбора я приемам лично. Направих хубава зимна подготовка и се чувствам добре. Има накъде да растем. При Стоилов и на 35 години има какво да научиш. Аз съм тук да радвам феновете“, каза още Ивелин Попов.