„Получи се доста неприятна ситуация, излезе наш защитник за оказване на медицинска помощ и не успяхме да затворим тази зона“, заяви старши треньорът на Берое Николай Киров по повод гола в добавеното време, с който старозагорци загубиха с 0:1 при гостуването си на Левски в София.

„Нашите шансове бяха през втората част на контраатака. Смятам, че ако ние бяхме отбелязали гол, щяхме да спечелим. Неприятно е да изгубиш по този начин. Сега отиваме на другата крайност и ще имаме доста работа от психологическа гледна точка да свършим тази седмица, защото ни предстои изключително важен двубой“, коментира Киров след срещата.

„Нормално е да има напрежение особено в нашата позиция, в тази част от класирането. През втората част успяхме да създадем ситуации, но не успяхме да реализираме. Трудно мога да намеря позитив, когато сме загубили и то при този начин. Винаги негативите ще са повече. Там ще ни е работата през седмицата и още от утре започваме да мислим за следващия мач“, добави наставникът на Берое, а по повод мача с Пирин в следващия кръг, той каза:

„Нека да видим как стоят нещата с наказанията, защото имахме доста футболисти, които висяха в тази среща и дали няма контузии, за да мислим как ще изглеждаме в следващия мач.“

Снимка: Lap.bg