Футболистите на Левски играха много добре и в двете фази на играта и стигнаха заслужено до победа със суха мрежа, заяви старши треньорът на отбора Елин Топузаков след успеха с 2:0 срещу Септември.

Рикардиньо даде преднина на Левски през първото полувреме, а Андриан Краев бе изгонен с директен червен картон в 55-ата минута. Скоро след това обаче Роналдо реши всичко с второ попадение. 

"Поздравявам футболистите, тъй като играха много добре и в двете фази на играта. Можехме и по-рано да успокоим мача, но видяхме, че можем и с десет души да запазим суха мрежа. Победата беше важна, поздравявам всички", заяви Топузаков в интервю за Диема Спорт.

"Във футбола всяка ситуация може да преобърне мача и е нормално да се притесняваме с човек по-малко. Коригирахме тактическата постройка, пуснахме свежи хора и не им позволихме да създадат положения.

"Левски изглежда добре и не смятам да правя промени. На това ще държим, както и на отдадеността на футболистите. Надявам се те  да защитават докрай това, което са постигнали на терена през този сезон".

Днес Левски отбеляза 80 години от рождението на клубната легенда Георги Аспарухов.

"Всичко друго точно днес щеше да бъде провал. Постарахме се да не допуснем горчивина и да продължим възходящата линия от последните мачове", каза още той.

Снимка: Lap.bg